Aria Hotel Budapest

Május 23-án nyit a Liszt Restaurant!

Kint hagyhatod a nap sok-sok eseményét, a zavaró gondolatokat. A házi foszlós kenyér szépen meg-ágyaz a történelmi régiók ízei ihlette, mégis csodálatosan mai fogásainknak, aztán még egy korty a tiszta, friss vizünkből, és átadhatod magad valami újnak. Kezdhetjük?

Turizmus Online

The Team - Liszt Restaurant

Májusban nyílik a Liszt – új étterem az Aria Hotelben

Az Aria Hotelben található Liszt egyszerre tiszteleg a magyar gasztronómia kincsei, a gabona, a liszt, a kenyér és a víz, valamint minden idők egyik legnagyobb zongoraművésze előtt.

Best of Budapest

Kenyér és víz – a mai napon megnyitott a Liszt étterem!

Kövér Gergely séf fogásai és Karádi Zsuzsanna cukrászséf desszertjei Gózon Péter és Mihály Richárd bármenedzserek illeszkedő italkreációival teljesednek ki az Aria Hotel két utcafronti termében helyet kapó új étteremben.

Gastro Guide

Kenyér és víz – májusban nyílik a Liszt

“Olyan magyar konyhát szeretnénk a vendégekkel megismertetni, melynek csak egy része köthető az elmúlt 70 év gasztronómiájához. Emiatt inspiráció után kutatunk többek között a monarchia idejében; a korabeli régió receptjeihez is visszanyúlunk progresszív felfogásban” – mondja Kövér Gergely a Hercegprímás utcában nyíló Liszt séfje, aki a régi idők szakácskönyvei és egy monarchia-szakértő fiatal angol történész segítségével folytat kutatásokat.

Koktél Blog

Kövér Gergely - Liszt Restaurant

Kenyér és víz – megnyitott a Liszt

A vízszabályozás előtti időszakban még a Dunában is halásztak heringet, erre emlékeztet a lila burgonyasalátával, marinált lilahagymával és mustármaggal felszolgált heringfilé, amihez őshonos magyar szőlőfajták bora dukál. Pálinkakoktéllal kerekített lúdláb desszert és társaik utaztatják május 23-tól a Hercegprímás utcában nyíló Liszt vendégeit abba az aranykorba, amikor szinte egyszerre szökött szárba hazánkban a kultúra és a gasztronómia forradalma.

Roadster

KACSAMÁJKRÉM gránátalmás rebarbarapürével, házi kacsamellsonkával és kaláccsal

A Monarchia ízei újratöltve – Megnyitott a Liszt

Az Aria Hotel a tetőterében található Sky Barnak köszönhetően már eddig is egy masszívan kihagyhatatlan helynek számított, ám a butikhotel egy fokozattal feljebb kapcsol, ugyanis megnyitják a Liszt éttermet, ami valami olyasmi, amihez hasonló eddig még nem volt a városban. Ott voltunk a megnyitón és elbeszélgettünk a hotel igazgatójával és a szállodalánc vezetőjével is.

Blans

BARACKLEKVÁROS KENYÉR akácvirággal és kenyérhéjfagylalttal

Kenyér és víz – májusban nyílik a Liszt

“Olyan magyar konyhát szeretnénk a vendégekkel megismertetni, melynek csak egy része köthető az elmúlt 70 év gasztronómiájához. Emiatt inspiráció után kutatunk többek között a monarchia idejében; a korabeli régió receptjeihez is visszanyúlunk progresszív felfogásban” – mondja Kövér Gergely a Hercegprímás utcában nyíló Liszt séfje, aki a régi idők szakácskönyvei és egy monarchia-szakértő fiatal angol történész segítségével folytat kutatásokat.

Mindmegette

Házi kenyerünk házi készítésű vajjal

Kóstold meg a magyar gasztronómia kincseit a Liszt Étteremben!

Pálinkakoktéllal kerekített lúdláb desszert és társaik utaztatják május 23-tól a Liszt vendégeit abba az aranykorba, amikor szinte egyszerre szökött szárba hazánkban a kultúra és a gasztronómia forradalma.

Gentleman’s Review

Kipróbáltam az Aria Hotel új éttermét!

Ugyanis azon szerencsések közé tartoztam, akiket a szálloda külön meghívott a múlt heti, szűkkörű launch partyra, melynek keretében egy degusztációs menüsor (azaz egy több órás vacsora) által ismerkedtünk meg a Liszt Restaurant erősségeivel. A meghívót megkapva, és a címet leellenőrizve fogalmam sem volt, hol adódhatott még eshetőség arra az épületen belül, hogy egy új étteremmel gazdagodjék a repertoár, de megoldották.

Értesüljön első kézből étlapváltozásunkról, híreinkről

A személyes adatait az adatvédelmi irányelveinknek megfelelően kezeljük.