Project Description

Menü

Prelude

Előételek

Amíg hűs vizünket kortyolod és friss kenyerünkből harapsz hozzá, valóban megérkezel közénk. Kint hagyhatod a nap sok-sok eseményét, a zavaró gondolatokat. A foszlós kenyér szépen megágyaz a történelmi régiók ízei ihlette, mégis csodálatosan mai fogásainknak, aztán még egy korty friss víz, és átadhatod magad valami újnak.

Kezdhetjük?

Menü

Prelude

Előételek

Amíg hűs vizünket kortyolod és friss kenyerünkből harapsz hozzá, valóban megérkezel közénk. Kint hagyhatod a nap sok-sok eseményét, a zavaró gondolatokat. A foszlós kenyér szépen megágyaz a történelmi régiók ízei ihlette, mégis csodálatosan mai fogásainknak, aztán még egy korty friss víz, és átadhatod magad valami újnak.

Kezdhetjük?

Ropogós heringfilé

lilaburgonya-salátával, marinált lilahagymával és mustármaggal

3 200,-

Kacsamájkrém

gránátalmás rebarbarapürével, házi kacsamellsonkával és kaláccsal

3 800,-

Pirított ördögszekérgomba

zöldborsópürével, mentagéllel és savanyított gombával

3 200,-

Tanyasi tojás

kerti zöldségekkel, rozskenyérmorzsával és hollandi mártással

3 500,-

Mangalicapástétom

színes paradicsom-reteksalátával, tárkonyos krémmel és csemegeuborkával

3 800,-

Áraink HUF-ban értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a 15% szervízdíjat.