Project Description

Menü

Concerto

Főételek

Az ételek meghatározó alapanyagait főleg az egykori monarchia területe – Magyarország mellett Erdély, Felvidék, Kárpátalja, Dalmácia – inspirálta. A főételek szezonális királya a sonkával, karamellizált hagymakrémmel, puliszkával, vörösboros szafttal és házi kukoricakenyérrel tálalt marhapecsenye, a kecsketejkrémmel és vegyes gabonakörettel érkező báránysült, illetve vegán fogásként egy vajtökfőzeléket ajánlunk.

Menü

Concerto

Főételek

Az ételek meghatározó alapanyagait főleg az egykori monarchia területe – Magyarország mellett Erdély, Felvidék, Kárpátalja, Dalmácia – inspirálta. Így például az egykor a Dunában is halászott heringet megidéző fogás is szerepel az előételek kínálatában, de felkerült az étlapra a héjában posírozva főtt tanyasi tojás, a kecsketejkrémmel és vegyes gabonakörettel érkező báránysült.
Zöldfűszeres borjúkaraj

pirított kenyérpudinggal, sült répákkal és gyöngyhagymával

6 500,-

Báránysült

vegyes gabonakásával és kecsketejkrémmel

7 000,-

Marhapecsenye

bélszínsonkával, karamellizált hagymakrémmel, kukoricapürével, vörösboros szafttal és házi kukoricakenyérrel

6 500,-

Grillezett tengeri süllő

burgonyahabbal, fekete olívával és paradicsommal

7 000,-

Akasztói ponty

sütve és marinálva, házi abált szalonnával, sült zellerpürével és spárgával

4 500,-

Grillcsibe

tócsnival, zöldsalátával, sült fokhagymapürével és égetett póréhagymával

4 500,-

Vajtökfőzelék

csicseriborsó-fasírttal, pirított tökmaggal és sült fokhagymaszirommal

3 500,-

Áraink HUF-ban értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a 15% szervízdíjat.