Kapcsolat

Kapcsolat

Nyitva tartás

Minden nap 12:00 – 23:00
Konyhánk 22:00 óráig elérhető

Kapcsolat

Elérhetőség

Nyitva tartás

Minden nap 11:00 – 23:00
Konyhánk 22:00 óráig elérhető

Foglalási információk

Asztalfoglalás

Az asztalfoglalást kérjük telefonon a +36 20 438 8824-es telefonszámon vagy online rendszerünkön keresztül rögzíteni.

Asztalt foglalni online 4 órával előre lehetséges, a foglalást 30 percig tudjuk tartani. 4 órán belüli foglalás esetén kérjük, lépjenek velünk kapcsolatba a +36 20 438 8824-es telefonszámon.

10 fő feletti foglalás esetén kérjük, keressen minket az events@ariahotelbudapest.com email címen vagy a +36 20 438 9889-es telefonszámon. 

Esetleges ételérzékenységüket, különleges kérésüket kérjük, előre jelezzék.

Áraink forintban értendők, tartalmazzák a mindenkori ÁFA-t és a szervizdíjat is.

Foglalási információk

Asztalfoglalás

Az asztalfoglalást kérjük telefonon a +36 20 438 8648-as telefonszámon vagy online rendszerünkön keresztül rögzíteni.

Asztalt foglalni online 4 órával előre lehetséges, a foglalást 30 percig tudjuk tartani. 4 órán belüli foglalás esetén kérjük, lépjenek velünk kapcsolatba a +36 20 438 8824-es telefonszámon.

10 fő feletti foglalás esetén kérjük, keressen minket az events@ariahotelbudapest.com email címen vagy a +36 20 438 9889-es telefonszámon. 

Esetleges ételérzékenységüket, különleges kérésüket kérjük, előre jelezzék.

Áraink forintban értendők, tartalmazzák a mindenkori ÁFA-t és a szervizdíjat is.

Értesüljön első kézből
étlapváltozásunkról, híreinkről

Feliratkozás

A személyes adatait az adatvédelmi irányelveinknek megfelelően kezeljük.

Írjon nekünk levelet

Szeretne rólunk többet megtudni? Örömmel hallgatjuk meg Önt, és válaszolunk minden kérdésére.

Vezetéknév *
Keresztnév *
Email cím *
Telefonszám

Miben tudunk segíteni?

Írjon nekünk levelet

Szeretne rólunk többet megtudni? Örömmel hallgatjuk meg Önt, és válaszolunk minden kérdésére.

Vezetéknév *
Keresztnév *
Email cím *
Telefonszám

Miben tudunk segíteni?

Értesüljön
első kézből étlap-
­változásunkról,
híreinkről

Feliratkozás

A személyes adatait az adatvédelmi irányelveinknek megfelelően kezeljük.

  • 3 star ratinglocal Nice place, very genuine, very cool, there arn't a lot tourists, but quality is high.Recommended! enjoy

    Rocco P Avatar
    Rocco P
    2019-08-05
  • 5 star ratingExcelente comida y presentación. La comida excelente, de calidad, buena presentación, buena carta de vinos locales, probablemente de lo mejor de Budapest, cerca de la Catedral, ubicado en un buen Hotel. El salón es precioso, el servicio es muy bueno, la camarera que nos atendió muy correcta, tal vez demasiado, los platos inmejorables, los postres un maravilla, pedimos una botella de vino local que resultó excelente, aunque te aconsejan una copa de vino para cada plato que pides, nosotros preferimos acompañarlo todo con el mismo vino, salvo el postre. Merece la pena no perdérselo, para repetir sin duda. Pagamos unos 120€ la pareja, lo vale sin la menor duda.

    Gustavo Adolfo C Avatar
    Gustavo Adolfo C
    2019-07-20
  • 5 star ratingUn petit bijou de restaurant au service exceptionnel Dîner en terrasse très confortable avec l’attention constante du personnel souriant et les conseils personnalisés du sommelier et autre staff qui parle un anglais parfait. Beaucoup de recherche, d’originalité, de sophistication résultant en un goût exceptionnel, par exemple, les

    Coquilles st Jacques à base de champignons sur une crème de petits pois . Viandes et poissons préparés à la perfection. Desserts succulents. Que dire? Bien que plus élevé que le Budapest ordinaire le rapport qualité prix est indéniablement excellent. C’est difficile de trouver une telle qualité de service aujourd’hui à Paris, NYC ou LA mais pas à Budapest, on dirait !

    Odile M Avatar
    Odile M
    2019-06-14
  • 5 star ratingPerfect Combination of Tradition and Modern Technique. The new location for the restaurant is off to the right of the main entrance and was charm personified.

    The waiter was attentive and authentically Hungarian rather than offering a lot of anglicised platitudes and auto hospitality.

    My choices were :-

    Roast Foie Gras on a Prune Sponge Cake. There were other elements but it was all cooked to perfection full of taste and moist.

    Seared Guinea Fowl on a bed of home made bacon cabbage ragout and finally. Fascinating and perfectly executed. The Guinea Fowl was tasty and succulent not dry!

    Orange and Custard Chocolate Cake. To die for !!

    During the evening the supervisor on duty came to check on progress and suggested a Tokai with the desert - bravissimo!

    When I return to the Aria I will certainly include an evening in the Stadivari and I look forward to enjoying another fascinating evening of cooking.

    Michelle J Avatar
    Michelle J
    2019-05-08